menu

Půjčka bez ručení

Potřebujete si půjčit peníze a spěchá to? Nechtějí Vám půjčit, nebo požadují, abyste za poskytnuté peníze ručili? Určitě to jde i jinak a snadněji. Online půjčka bez ručení Via SMS vám umožní získat peníze rychle a bez ručení. Půjčit si můžete až 60 000 Kč. Jde to i bez registru, neplatí se žádné skryté poplatky. Stačí jen vyplnit online žádost na www.viasms.cz, nebo zavolat na 225991500 a náš operátor s vámi žádost vyplní. I v tomto případě můžete mít peníze bez kontrolování registrů a bez ručení. Půjčky bez ručení nebo půjčky bez ručitele jsou vhodné pro lidi, kteří nemají žádný majetek ani osobu (ručitele), který by za ně byl ochoten ručit při žádání o půjčku.

Co je to online půjčka bez ručení?

ViaSMS vám nabízí nejrychlejší způsob jak si půjčit peníze. Peníze dostanete do 15 minut na bankovní účet. Navíc máte možnost získat skvělou nabídku 1. Půjčky až 25 000 Kč na 30 dní zdarma! A tím myslíme zcela zdarma, žádné háčky! Následně můžete získat až 60 000 Kč. A to stále mluvíme o půjčce bez ručení a bez ručitele! U půjčky Via SMS není nutné mít čistý registr a je možné mít zápis v Solus. Stejně tak není vyžadováno ručení majetkem ani hledání zástupného ručitele.

Hlavní výhody a podmínky rychlé půjčky bez ručení od ViaSMS

  • Rychlé vyřízení a schválení do 15 minut
  • První půjčka až 25 000 Kč na 30 dní zdarma a bez poplatků
  • Výhodná možnost minimálních měsíčních splátek od 500 Kč
  • Po řádném splacení půjčky 25 000 Kč další půjčka až 60 000 Kč
  • Vyřízení komplet online přes počítač
  • Bez nutnosti ručitele

Stále váháte, jestli je Via SMS půjčka bez ručení vhodná varianta pro Vás? Zavolejte na tel. 225 991 500 a náš operátor Vám vše vysvětlí a případně rovnou přijme Vaši žádost.