Školním batohem výdaje nekončí

Přežili jste počáteční výdaje na vybavení dětem do školy? Školní batoh, penál, sešity, atd. Všichni to známe a i tak vždy překvapí celková cena, kterou je nutné zaplatit. Nikdo nechce na dětech šetřit, raději koupíme dražší, ale kvalitnější vybavení. Výdaje pak jdou do tisíců. Nutné výdaje při začátku školního roku vždy znamenají hluboký zářez do rodinného rozpočtu.

Jenže tím výdaje nekončí. Právě v tuto dobu je čas začít platit za kroužky a další volnočasové aktivity dětí. Kurzy pro děti běžně stojí stovky korun a většina dětí chodí na více kroužků, takže celkové výdaje jsou opět několik tisíc.

A kde na to vzít, když rezerva je již vyčerpána? Rychlé řešení přináší půjčka od Via SMS, která Vám pomůže překlenout období do další výplaty. Přece nechcete ošidit děti o možnost chodit na kroužek jen proto, že zrovna nemáte peníze, protože výplata je až za 14 dní. Právě v takovém případě je šikovné řešení krátkodobá půjčka před výplatou ViaSMS.cz, kdy si můžete půjčit až 12 000 Kč na několik dní či týdnu, než Vám přijde výplata. Pak půjčku splatíte, říjen je již po stránce výdajů příjemnější.

Pokud Vám stačí menší částka, je ideální volba první půjčka 1 000 Kč na 15 dní, která je zcela zdarma – neplatíte žádné poplatky. Peníze budeme mít na účtu do 15 minut, schválení je otázka okamžiku.

Nešetřete tedy na dětech, když nemusíte. Získejte výhodnou půjčku před výplatou na stránkách www.viasms.cz a dopřejte jim kroužky, které si zaslouží.

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *