Pravidla soutěže “Vyhrajte iPhone”

  1. Pořadatel Soutěže: Společnost Via SMS s.r.o. se sídlem Lazarská 1719/5, 110 00 Praha 1, IČO 24720275 (dále jen „Pořadatel“ ), pořádá tuto spotřebitelskou soutěž „Vyhrajte iPhone 7“ (dále jen „Soutěž“), jejíž postup a podmínky upravují tato pravidla (dále jen „Pravidla“).
  2. Doba soutěže. Soutěž probíhá v době od 26. 6. 2017 do 30. 7. 2017 (dále jen „Doba soutěže“).
  3. Soutěžící. Soutěže se mohou účastnit spotřebitelé, kterým bude Pořadatelem v Době soutěže poskytnut úvěr  (dále jen „Soutěžící“). Ze Soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Pořadatele a osoby těmto osobám blízké podle § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Každý Soutěžící se může účastnit Soutěže opakovaně – každý (i opakovaný) poskytnutý úvěr se zařazuje do Soutěže.
  4. Princip Soutěže. Pořadatel po skončení soutěže vybere 1. srpna 2017 náhodným způsobem 3 úvěry (dále jen „Výherci“). Pokud bude vybráno více jak jeden úvěr stejného klienta, Pořadatel bude pokračovat v losování tak dlouho, dokud nevybere 3 individuální Soutěžící – 3 úvěry 3 rozdílných klientů.
  5. Výhra. Každý Výherce získá v Soutěži tuto výhru: nový iPhone 7 32GB Zlatý.
  6. Kontaktování Výherce. Výherce bude o své Výhře informován prostřednictvím informační SMS, e-mailu či telefonu, a to následující den po vylosování soutěže.
  7. Čerpání výhry a Podmínky čerpání Výhry. Výhra bude Výhercům slavnostně předána fyzicky v kancelářích Pořadatele. V případě velké dojezdové vzdálenosti či jiných okolností dojde k předání po vzájemné domluvě na jiném vhodném místě. A to následující den po slosování či později, podle domluvy.
  8. Výherce bere na vědomí, že hodnotu Výhry nelze vyplatit v hotovosti a Výhra není soudně vymahatelná. Výherce bere současně na vědomí, že Výhra pro něho může mít daňové dopady, a s převzetím a užíváním Výhry mohou být spojeny povinnosti dle platných právních předpisů.
  9. Výhra nebude udělena v případě, že Pořadatel zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání jakéhokoliv podvodného nebo nekalého jednání ze strany Soutěžícího či jiné osoby, která dopomohla danému Soutěžícímu k získání Výhry.
  10. Účastí v soutěži vyjadřuje Soutěžící souhlas s těmito Pravidly a uděluje Pořadateli souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely organizace Soutěže.
  11. Pořadatel je oprávněn ze Soutěže vyřadit Soutěžící, kteří nesplňují podmínky stanovené těmito Pravidly anebo platnými právními předpisy.
  12. Pořadatel nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při realizaci Soutěže, za doručení zprávy o Výhře ani za připsání Výhry. Pořadatel má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech Soutěže včetně rozhodnutí o neudělení Výhry v Soutěži. Pořadatel má právo tuto Soutěž kdykoliv bez uvedení důvodu ukončit, zkrátit, prodloužit, odvolat a změnit její podmínky, a to i bez udělení Výhry. Pořadatel nenese odpovědnost za uvedení nesprávných nebo neúplných informací v souvislosti se Soutěží. Soutěžící nemá právo na náhradu nákladů spojených s účastí v Soutěži, a to ani v případě změny těchto Pravidel.
  13. Pořadatel je oprávněn kdykoliv jednostranně změnit tato Pravidla. Není-li ve změně Pravidel uvedeno jinak, nabývá změna účinnosti dnem zveřejnění změny na https://www.viasms.cz/blog/iphone-pravidla/.
  14. Aktuální a předchozí verze těchto Pravidel jsou v plném znění dostupná na https://www.viasms.cz/blog/iphone-pravidla/.
  15. Tato Pravidla jsou platná a účinná ode dne 26. 6. 2017.
 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.
8 Komentáře - Pravidla soutěže “Vyhrajte iPhone”
  1. Berenika Dostálová says:

    Dobrý den
    nějak sem nepochopila soutěž každopádně jestliže to mám dobře budu moc ráda je mi 12let a moc bych jsi přála výhru 🙂 s pozdravem
    Dostálová Berenika

  2. Dusan says:

    Dobrý den já bych si přál iPhone 7

  3. Dusan says:

    Dobrý den jmenuji se Dušan Tula narodil jsem se v Ústí nad Labem rok 2007
    Let10 a chtěl bych toho iPhone

  4. Kateřina says:

    Ahoj chtěla bych vyhrat Iphone nikdy jsem ho neměla mam asi 8 let samsung ktery furt funguje což se divím tolikrat mi spadl na zem a nic se mu nestalo 😀 tak snad budu to štěstí ho vyhrát 🙂

  5. Katka says:

    Dobrý den, vyhrát by asi chtěl každý; ) i Já jako matka samoživitelka. ..výhra by byla pro mého syna který měl velký úraz. ….i když šance je minimální tak přeji výherci ať má radost i za ostatní co to štěstí neměli; )
    Katka

  6. Janka says:

    Soutez je tedy do 30 nebo 31?

  7. Kateřina says:

    Dobrý den je mi 11let a chtěla bych vyhrát iPhone už od 6 let mám ten samej mobil a rodiče mi nechtějí koupit novy. Byla bych moc ráda kdybych vyhrala. Dekuji

  8. Moc bych chtěla iPhone protože mám Nokia mobil tlačítkovej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *