Rychlá půjčka přes internet

Dnes máme jako zájemci o půjčku mnoho možností, jak a kde získat peníze. V případě malých částek je často možné prostě požádat někoho z rodiny či přítele. Ale co když je nechcete nebo nemůžete obtežovat? Třeba chcete koupit dárek právě pro tuto osobu. V takovém případě je vhodnou formou nebankovní krátkodobá půjčka. A nejrychlejší a nejjednodušší způsob je požádat přes internet. Nemusíte nikam chodit, zasílat kopie občanky, skládat jistiny nebo si zvát prodejce k sobě domu. Jednoduše vše vyplníte z pohodlí svého počítače online. Snadno a rychle. Rychlá online půjčka Via SMS je přesně tou vhodnou variantou v případě, že potřebujete půjčit 1-12 tisíc korun na pár dní či týdnů. Jednoduchá a rychlá registrace, peníze schváleny a připsány na váš bankovní účet do 15 minut. V případě půjčky Via SMS se nemusíte bát žádných podvodů. Nepoužíváme drahá telefonní čísla, ale běžnou pevnou linku. Ale nemusíte nám vůbec volat, vše zařídíte přes internet, další půjčky pak dokonce jen pomocí SMSky. Tak snadné je nyní získat rychle peníze. Via SMS je členem APNÚ a dodržuje přísný Etický kodex, takže nehrozí ani násilné vymáhání, zatajené vysoké poplatky a penále, atd. Kolik a kdy vrátíte víte hned od začátku, včetně přesné částky <a href=”http://cs.wikipedia.org/wiki/RPSN”>RPSN</a>. A když je navíc první půjčka Via SMS v hodnotě 1000 Kč zdarma, není důvod to prostě nezkusit. Nic neriskujete a za pár minut budete mít na účtu tisícovku. A stejnou částku pak zase vrátíte. Žádné hvězdičky, poznámky pod čarou. Jednoduše, jasně a rychle. To je <a href=”https://www.viasms.cz/”>rychlá online půjčka Via SMS</a>!

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.
2 Komentáře - Rychlá půjčka přes internet
  1. David says:

    Nedoporučuji žádné půjčky od podobných společností, vždy je lepší si nechat alespoň 1000 Kč stranou, kdyby ste viděli zisky majitelů tak by \v\ás nenapadlo se na takové stránky ani podívat.

  2. Jan Menšík says:

    Davide, mít finanční rezervu je určitě lepší řešení, ale pro mimořádné situace je dobré mít možnost si půjčit.

    Zisky majitelů – asi byste se hodně divil…

    Vemte si příklad. Půjčka 3000 Kč na 15 dní, relativně častý případ. Vrátíte 3450 Kč, tedy 450 Kč zaplatíte navíc.

    Záměrně neuvedu cenu nutnou pro získání nového klienta (reklama atd.), protože si můžete říkat, že dobrý produkt netřeba inzerovat. A teď: Bohužel docelá významná část klientů nám peníze nevrátí. Jednak někoho může dostinout opravdu nepřízeň osudu, někdo je podvodník, atd. Snažíme se takové odhalit, ale nahlížení do registrů a ověřování opět stojí peníze. A většině klientů je nutné často volat a připomínat.

    Suma sumárum pro nás je první půjčka pro nového klienta čistá ztráta . Až opakovaný poctivý klient nám přináší zisk. Procenta to nejsou velká. Taková samoobsluha nebo prodejce textilu má marže mnohem vyšší.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *