Olympiáda Rio 2016

Olympiáda roku 2016, pořádaná v Brazilském Riu, je již minulostí a můžeme se tedy ohlédnout za jejím průběhem i výkony Českých sportovců.

Hry v Riu byly poznamenány mnoha komplikacemi a kontroverzí. Ať už šlo o problémy s čistotou vody, kvalitou sportovišť nebo protesty chudých Brazilců, nakonec hry proběhy důstojně a hlavně bezpečně. A to je, v dnešních bouřlivých dobách, to nejdůležitější.

Ani Česká výprava nepřišla zkrátka. Získali jsme 10 medailí, stejně jako na minulých hrách v Londýně v roce 2012. Letos jsme ale získali pouze jednu zlatou, díky skvělému výkonu judisty Lukáše Krpálka. Každý kov je však cenný a proto můžeme považovat i letošní výsledky za úspěch.

Nezbývá tedy poděkovat všem sportovcům, organizátorům za krásny hry a začít se těšit na příští hry za 4 roky, které se budou konat v japonském Tokiu.

Drobná poznámka nakonec: Příští letní Olympiádu budete již sledovat na nové televizi, protože dojde k změně přenosového systému, který není kompatibilní se současným systémem terestického vysílání a většina současných televizí jej neumí. Více o novém standardu DVB-T2 se dočtete na webu www.dvb-t2.cz. Pokud tedy plánujete koupi nové televize, pamatujte, aby podporovala tento formát. V současné době jsou již na trhu, i když jsou o něco dražší. S tím Vám ve Via SMS dokážeme pomoci. S rychlou půjčkou až 20 000 Kč si můžete vybrat kvalitní televizi, která Vám vydrží dlouho a poskytne nádherné chvíle u sledování sportovních, i jiných pořadů.

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *