Léto se blíží

Léto klepe na dveře, ze skříně pomalu vytahujeme letní oblečení a boty…těšíme se až si oblékneme svou oblíbenou sukni či šortky….ale ouha….sukně těsná, o letních šortkách nemluvě a co teprve plavky. Dostat tělo do kondice a zbavit se pár kil navíc- to je dlouhodobá záležitost a do týdne zázraky nečekejte, ale pokud se chystáte na dovolenou později, lecos se napravit dá. A začít můžete ještě dnes – třeba návštěvou fitnesscentra.

Tady pro začátek dva mé ověřené typy.

Pro akčnější typy:

Zumba(R)Fitness –ověřený taneční fitness program, který se ve světě cvičí od roku 2001. U nás zažila Zumba svůj boom 3-4 roky nazpět. I přesto, že je již velký boom za námi, stále si Zumba nachází své příznivce . Zumba od té doby rozšířila nabídku svých programů o další, jako např. Zumba Gold – pro seniory, lidi s menším zdravotním omezením či začátečníky , Zumba Toning – lekce s lehkými půlkilovými činkami, Aqua Zumba – oblíbená nejen v letních měsícíchJ, Zumba Sentao..vybere si každýJ

BlogObr2

Pro kliďasy:

Yoga – dalším velice oblíbené cvičení, které se navzdory přibývajícím novinkám těší oblibě. Pokud jste se dlouho nehýbali nebo máte stresující práci – je to pro Vás ideální. Velmi oblíbenou formou yogy je pak Powerjoga, která je dynamičtější nebo velice oblíbená Bikram yoga, kdy cvičíte v místnosti vyhřáté na 42. Yoga center je nespočet a na yogu si můžete skočit i přes oběd.

i love my body

 

Autor: Gabriela Posávádová

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.
1 Komentáře - Léto se blíží
  1. Buchtička says:

    Ahoj,

    mohu určitě jen doporučit Zumbu. Myslím, že kdo má rád tanec, hudbu a celkově zábavu,, tak ho to chytne za nohu 🙂

    Jinak mohu říci, že je to hezký článek, který jsem dočetl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *