Cvičit, cvičit, cvičit!!

 

Cvičit cvičit cvičit..!

Sedíte celý den v kanceláři? Pohybu minimum,  jídlo stíháte jen tak tak, jste unavení , pořád si říkáte, že zítra už začnete cvičit, ale permanentka Vám od Vánoc leží v šuplíku? ..a co věta ,,Na cvičení nemám čas,,..také ji znáte?

Jak už jsem zmiňovala v předešlém článku(sezení u počítače), díky uspěchané době je vůbec těžké ,,urvat,, si chvilku pro sebe. Ve větších městech, kde je fitcenter více není těžké si tzv. místo oběda vyběhnout na půlhodinku jógy nebo jiného cvičení ven, ale co když takovou možnost nemáme? Dá se plnohodnotně cvičit i v práci?  Radovat se můžou především ti, kteří mají v práci alespoň trochu místa, nejlépe vlastní kancelář. Cviků jak cvičit v práci najdete na internetu spoustu, od klasických protahovacích až po posilovací cviky a není tak těžké si najít to pravé.

Podmínky jsou sice vždy omezené, ale ne nemožné. Pokud si netroufáte cvičit na vlastní pěst, objednejte si službu trenérky. Ve světě se tento trend  drží již dlouho. Domluvit se můžete i s ostatními kolegy. Nejenže  Vás bude cvičení  v kolektivu více bavit, ale může být i levnější.  Že se zpotíte? Ani na to se už nemůžete vymlouvat. Trenérky počítají i smožností, že nemáte možnost sprchy a cvičení tomu přizpůsobí.

Takže, konec výmluv a cvičit a cvičit a cvičit..

Autorem článku je: Gabriela Posávadová

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *