Rychlá půjčka jako rezerva na dovolenou

Vyrážíte v období letních prázdnin na zaslouženou dovolenou? A řešíte, stejně jako většina, otázku finanční rezervy pro případné nenadálé okolnosti? Rychlá půjčka Via SMS může být překvapivě snadné a výhodné řešení!

Ať už se chystáte do Chorvatska, Itálie či jiné oblíbené destinace na pobytu u moře, větší exotiku, ale i na toulky po naší krásné vlasti, je vždy dobré být připraven na neočekávané okolnosti, které mohou během cestování nastat. Porucha na voze, krádež peněženky, úraz, atd. Na některé útrapy je tu cestovní zdravotní pojištění, často rozšířené o mnohá další krytí. Ale co když budete potřebovat rychle dodatečné finance? A nemusí to být vždy jen nepříjemná situace – co třeba krásné šaty za neodolatelnou cenu? Pro tyto případy je vhodné míti finanční rezervu. A zde právě přichází Via SMS s rychlou půjčkou, která (možná překvapivě) skvěle poslouží jako finanční rezervace na vaší dovolené.

Jak to funguje?

V prvé řadě musíte zvážit, jestli potřebujete v místě vašeho pobytu hotovost, či jestli je možné spoléhat na síť bankomatů. V obou případech také záleží, jestli jste už klientem Via SMS nebo se jím teprve stanete.

Pro nové klienty je situace jednoduchá, s nabídkou 1. půjčky zcela zdarma se stačí zaregistrovat a ihned máte přístup k až 6000 Kč na dobu až 30 dnů zcela zdarma. Neplatíte žádný úrok ani poplatky. V tomto případě můžete o půjčku zažádat ihned, peníze Vám pošleme do 15 minut a vlastní schvalování žádosti je velmi přímočaré. Pak už stačí jen peníze nechat na svém bankovním účtu, nebo je vybrat v hotovosti a případně směnit na měnu, která se používá ve vaší cílové destinaci.

Pro stálé klienty je způsob jen o malinko komplikovanější. Nežádáte o úvěr ještě před odjezdem, ale až ve chvíli, kdy budete potřebovat vaši finanční rezervu, zažádáte o půjčku. Jde to snadno přes web nebo i jen pomocí SMS. Peníze Vám obratem pošleme na bankovní účet a voilá – ihned můžete peníze vybrat a použít na jakýkoliv účel. A to až 20 000 Kč!

Jedinou podmínkou pro využití je být registrovaný uživatel. Pokud tedy plánujete letošní dovolenou, nezapomeňte se předem zaregistrovat u Via SMS, abyste mohli využít finanční rezervu v podobě rychlé půjčky Via SMS. Navíc, pro nové klienty nabízíme až 6 000 Kč zcela zdarma!

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *