Hokejové MS je v plném proudu – uspěje Český tým?

Tak, jako každý rok, měsíc květen patří hokejovému mistrovství světa. Pro mnoho sportovních fanoušků je hokejové mistrovství v roce, kdy byla olympiáda spíše okrajovou soutěží, ale pro pravé hokejové fanoušky se jedná o hokejový svátek.

Většina českých fanoušků zajisté před nadcházejícím MS a končící základní částí NHL bystře sledovala počínání týmu z New Jersey a přemýšlela zda ikona českého hokeje bude ochotna přijet na MS do Běloruska. Pro české fanoušky vše vyšlo – Devils do play-off nepostoupili a Jaromír Jágr účast trenéru Růžičkovi potvrdil.

Český tým nepatří mezi největší favority šampionátu, ale i tak má velmi nadějný tým, který rozhodně může bojovat o cíle nejvyšší.

czteam

Velkou sílu prokázal ihned v prvním utkání se Slovenskem, kdy český tým po rychlém úvodním gólu ztratil vedení v zápase a vše zachránil až Jaromír Jágr pár minut před koncem a obrat dokonal rychlým gólem v nastavení Klepiš.

Další utkání českého výběru se Švédskem naznačilo opět herní sílu týmu, ale také se ukázalo, že tým dělá zbytečné chyby, které mohou ztratit zápas, a to hlavně zbytečná vyloučení. Stejná situace se opakovala také v zápase s Kanadou.

Nyní český tým čekají utkání s relativně slabšími soupeři, ale jak ukazují výsledky šampionátu, tak s velmi houževnatými protivníky.

Můj osobní názor je, že český tým již neprohraje žádný zápas a dokráčí k titulu mistrů světa.

Takže nezbývá jen říct: ČEŠI DO TOHO!!!!!!

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *