5 tipů, jak si užít Vánoce

1. Nalaďte se do vánoční pohody

Všichni to známe. Stres z práce si nosíme i domů, neumíme si vydechnout a Vánoční shon nám pak připadá spíš protivný než milý. Co s tím?

Zkuste se na problémy podívat s odstupem. Naučte se mávnout rukou nad tím, s čím nic nenaděláte. Odpusťte sami sobě i druhým alespoň protentokrát drobné chyby. Předsevzetí nechte na leden. Před Vámi jsou svátky, tak si je užijte!

 

2. Udělejte si zásoby

Dnes už se moc nestává, že by nějaké zboží nebylo k sehnání. Přesto je ale rozumné připravovat se na svátky průběžně a nenechat vše na poslední chvíli. Jak na to?

Jednoduše – sepište si, co všechno budete o Vánocích potřebovat, a vyznačte si, co můžete koupit s předstihem. Spoustu věcí totiž můžete pořídit při běžných nákupech. Vyhnete se frontám i tahání těžkých tašek s obřím nákupem.

 

3. Věnujte se svým blízkým

Adventní čas je ideální příležitost vylepšit si vztahy. Rodina, přátelé, kolegové v práci… ukažte jim, že Vám na nich záleží! Jak si zlepšit vztahy?

Hlavně nepřemýšlejte o tom, “co z toho”. Zkuste nezištně vyjít vstříc tam, kde je nějaký problém, pomáhejte, aniž by Vás o to někdo musel žádat, a naslouchejte svým nejbližším. Získáte především dobrý pocit, ale i dobré přátele.

 

4. Najděte si čas i na sebe

Nestíháte, lítáte od jednoho k druhému a o Vánocích je to snad ještě horší? Víme, co s tím!

I když toho máte moc, určitě si najdete 15 minut denně. Každý den na čtvrt hodiny všeho nechte. Zastavte se a vychutnávejte si kouzlo Vánoc. Nenechte nikoho, aby Vaši chvilku narušil. Uvidíte, že i 15 minut Vám vylepší náladu.

 

5. Mějte finanční rezervu

Nečekané výdaje na Vás mohou číhat i o Vánocích. Buďte na ně připraveni a mějte finanční rezervu. Stačí pár tisícovek jako záloha pro všechny případy.

Zaregistrujte se na www.viasms.cz právě teď a získejte předschválenou půjčku až 4 500 Kč.
Peníze budete mít na účtu do 15 minut! Stačí poslat SMS a můžete si jít vybrat z bankomatu.

První půjčku ve výši 1 000,-Kč na 15 dní můžete čerpat bez poplatku. Splácet můžete až po Vánocích.
Úrok 0%, RPSN 0%, žádné skryté poplatky

Autorem textu je WebWorks – Jan Menšík.

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *