Via SMS s.r.o. je ověřený poskytoval úvěrů

 

Možná se zaznamenali změnu v zákonu o spotřebitelském úvěru 257/2016 Sbírky, který vsotupil v platnost 1. prosince 2016. Vedle mnoha změn vedoucích ke zlepšení postavení klienta, které se již rozebírali na většině medíí, došlo i vytvoření regulace nebankovních poskytovatů úvěrů.

Každý, kdo chce dále poskytovat věry, musel do 1. března podat přihlášku k České národní bance pro licenci. Přihláška obnáší řadu požadavků, cíl regulace je očistit trh od podvodníků a lichvářů, aby zůstali jen ověřené firmy, kter dodržují zákony a chovají se ke svým zákazníkům férově.

Můžeme s potěšením úvest, že firma Via SMS s.r.o. je jednou z prvních, které o licenci požádaly a je již i uvedená v seznamu poskytovatelů nebankovních úvěrů u České národní banky.

 

Registrace u ČNB

Registrace u ČNB

 

Firmy, které nepožádali o licenci do 1. března, již nesmí dále úvěry poskytovat! Doporučujeme tak všem, kteří žádají o úvěr, ptát se poskytovatele, jestli mají licenci, respketive jestli podali přihlášku.

Via SMS s.r.o. tak i nadále jde v duchu poskytovaní nejlepších produktů na trhu, například 1. půjčky až 6000 Kč zcela zdarma!

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.
1 Komentáře - Via SMS s.r.o. je ověřený poskytoval úvěrů
  1. anna says:

    prosim mam to schvalene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *