Rychlá půjčka před výplatou

„Jó paninko, to bude potřeba nový programátor za 6000 plus práce.“ Už to slyšel nejeden z nás. Rozbitá pračka, sporák, lednička či televize. Stát se to může úplně každému. Ale co dělat, když na novou zrovna nejsou peníze a další výplata bude až za 2 týdny? Do té doby přeci nevydržíme.

Málo komu se chce jít s prosbou o půjčku za příbuzným či kamarádem. A do banky už vůbec ne, poslední zkušenost byla hrozná. Řešení ale existuje. Je rychlé, snadné a bezpečné. Rychlá půjčka před výplatou od Via SMS Vám pomůže překonat krátkodobou finanční krizi a po výplatě půjčku hned splatíte. Vyjde Vás to nakonec levněji, než kupovat novou pračku či ledničku na úvěr.

Rychle a bezpečně

Jde to skoro samo. Nejdříve si vyberete přesně kolik a na jak dlouho si chcete půjčit. Ihned vidíte, kolik přesně budete muset vrátit. Následuje registrace s ověřením pomocí SMS kódu. Poslední krok je zaslání 1 Kč z vašeho účtu. Tento krok je velmi důležitý. Přestože se Vám může zdát zbytečný, slouží hlavně jako vaše ochrana, aby peníze přišli skutečně Vám a nějakému podvodníkovi, který se za Vás jen vydává.

Pak je to již jen otázka chvilky. Půjčku do 15 minut schválíme a peníze ihned odesíláme. Díky účtům ve všech hlavních bankách je převod rychlý, často trvá méně jak 30 sekund. Peníze na svém účtu tak máte rychle k dispozici a můžete je okamžitě zaplatit. Samozřejmě nám nemusíte říkat, na co peníze máte. Respektujeme Vaše soukromý.

A zpět…

Když Vám na účet přijde výplata, zašlete určenou částku zpět na náš účet a hotovo. Žádné papírování. Vše se vyřizuje z pohodlí domova. Buď přes internet, nebo Vám rádi pomůžou naši operátoři. Další půjčku můžete čerpat snadno jen pomocí zaslání SMS.

Jak vidíte půjčka Via SMS je ideální řešení při nedostatku peněz před výplatou, kdy potřebujete překlenout dočasný nedostatek při mimořádné události. Jsme tu pro Vás.

Pokud si nejste jisti a přeci jen pochybujete o rychlosti a kvalitě našich služeb, není nic snazšího než si vzít „zkušební“ půjčku 1000 Kč je zcela zdarma. Opravdu: Pošleme Vám 1000 Kč a vy nám třeba za týden vrátit zase jen 1000 Kč, ani o korunu navíc. Jsme si jisti, že s naší půjčkou budete spokojeni v čase čekání do výplaty i jindy.

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.
1 Komentáře - Rychlá půjčka před výplatou
  1. Karel says:

    Může mít člověk dvě půjčky, aniž by mu na krk dýchala exekuce? Chtěl jsem si vzít na auto a teď mikro půjčku na pračku, vadí to? Rychlé půjčky pro problémové klienty jako jsem já, nevím jestli jde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *