Pozor na podvodníky!

Přestože nový zákon o spotřebitelském úvěru je účinný již od 1. prosince 2016 a všichni poskytovatelé nebankovních půjček měli povinnost zažádat o licenci od České národní banky do 1. března 2017 nebo skončit, stále na trhu zůstává mnoho podvodných firem, které nabízí půjčky. Dejte si na ně pozor!

Jak dále rozebírá článek Divokým půjčkám s vysokými úroky se daří. Zákonu navzdory na serveru Lidovky.cz, přestože zákon zakazuje nadále nabízet úvěry, pokud subjekt nasplnil náročné povinnosti a nepožádal o licenci, stále na trhu zůstává mnoho subjektů, kteří inzerují a slibují lidem “výhodné půjčky”. Výhodné samozřejmě pro ně, ne pro spotřebitele.

Společnost Via SMS s.r.o. jako jedna z prvních o licenci  zažádala a spoňuje náročné požadavky zákonna tak, aby byly dodrženy všechny ochranny psotřebitele. Na rozdíl od podvodníků máme omezené výše smluvních pokut a úroků z prodlení, takže předem jasně víte, kolik zaplatíte a z malé půjčky se nestane velký problém. Navíc nabízíme více možností prodloužení úvěru a splátkové kalendáře tak, abychom se vždy domluvli na pro klienta přijatelných podmínkách.

Proto vždy, když budete poptávat nebankovní úvěr, oveřte si, jestli poskytovatel má licenci, nebo alespoň podanou žádost.

S nabídkou ViaSMS.cz 1. půjčky až 8 000 Kč zdarma navíc nyní nic riskovat nemusíte. Je to opravdu snadné a za 15 minut můžete mít z bankomatu vybírat 8000 Kč. A za 30 dní vrátíte opět pouze 8000 Kč, ani o korunu navíc! Skvělé, že? Tak si řekněte o peníze ihned, stačí vyplnit registraci.

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.
1 Komentáře - Pozor na podvodníky!
  1. Michal Bejček says:

    Velká pravda.A proto se obracím v pripade potřeby jen na Via SMS !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *