Fotbal na pořádné TV?

Jen pár hodin nás dělí od důležitého zápasu českého mužstva na fotbalovém mistrovství Evropy Euro 2016 proti týmu Chorvatska, který rozhodne o našich vyhlídkách na postup do osmifinále turnaje. Pokud uvažujete při této příležitosti o koupi větší a lepší TV, čtěte dál!

Prodej televizorů stoupá vždy před významnou sportovní událostí – a není divu. Každý chce sledovat výkony svých oblíbených sportovců v co možná nejlepší kvalitě. Fotbalové Euro 2016 a zejména pak utkání našich borců tak lákají mnoho fanoušků do obchodů nebo na stránky eshopů. Jenže, co když zrovna nemáte dost prostředků? Výplata se zpozdila, nebo přišly jiné nenadálé výdaje? Má cenu čekat do další výplaty a přijít tak o jedinečné sportovní okamžiky?

Právě pro Vás tu pak je rychlá půjčka od Via SMS. Už za 15 minut můžete mít na svém bankovním účtu až 6 000 Kč. Navíc s 1. Půjčkou zcela zdarma (ano opravdu zcela bez poplatků) a možností vrácení až za 30 dnů není důvod váhat. Získání půjčky je snadné, stačí požádat na www.viasms.cz, vyplnit potřebné údaje a pak už si jen vybrat novou krásnou televizi!

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *