ČNB zvedá úrokové sazby. My nezdražujeme!

Asi jste to v posledních dnech zaznamenali – Česká národní banka poprvé od roku 2009 zvedla úrokové sazby. A strhla se lavina. Zdražovat budou hypotéky i spotřebitelské úvěry. Via SMS má pro Vás dobrou zprávu: My nezdražujeme a 1. půčjka bude i nadále zdarma!

Ve čtvrtek, 3. srpna 2017, přistoupila Česká národní banka, jako první v EU, ke zvýšení základních úrokových sazeb, poprvé od roku 2009. Více informací například v článku “ČNB poprvé od krize zvedá úroky. Zdražování půjček už začalo“.

Zvýšení základních úrokových sazeb znamená, že pro banky a finanční instituce se stanou peníze dražší, změna se promítne do ostatních finančních produktů. Zdraží tedy hypotéky, spotřebitelské úvěry, kreditní karty, atd. Naopak se zvednout úroky na spořících účtech.

Via SMS s.r.o. ale na rodzdíl od ostatních zdražovat nebude. Stále nabízíme rychlou půjčku až 20 000 Kč a pro nové klienty první půčjku až 8 000 Kč zcela zdarma. Tak neváhejte a získejte peníze navíc ještě dnes!

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *