Další zátež pro rodiče: Kroužky pro dětí se rozjíždějí

Máte-li dítě školou povinné, pravděpodobně to znáte. Přelom srpna/září znamená velké výdaje a zátěž na rodinný rozpočet, protože je potřeba díte vybavit. Sešity, obaly, ale i často nové oblečení, obuv, atd. A sotva jste si oddechli že jste to zvládli, přichází další, finančně náročné období: Zájmové kroužky pro děti.

Asi také řešíte dilema, na do kterých oddílů a kroužků dítě zapsat, na jaký sport jej dát. Rozhodování a synchronizace kalendáře je náročná, nabídka je pestrá. Bohužel v současné době jsou i ceny vysoké. Jednak vlastní zápisné, druhak nutné náklady na pořízení potřebného vybavení. V praxi to jsou často tisíce korun, které je potřeba vydat teď, když už jste sáhli na dno rezerv při začátku školy.

Právě teď vám přijde vhod rychlá půjčka Via SMS: 6000 Kč na 30 dní zdarma vám pomůže překlenout náročné období začátku školního roku. Neomezujte své děti v jejich koníčcích jen proto, že se vám momentálně nedostává peněz. Získejte první půjčku od Via SMS zdarma a dopřejte svým ratolestem co si zaslouží.

 
Autor:
O mně: Narodil jsem se v roce 1980 v Praze, kde i celý život žiji. Od roku pro společnost Via SMS s.r.o. zajišťuji marketing, včetně příspěvků na tento blog. Píši zejména o tom, jak v dnešní težké době vyjít s penězi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *